söndag 26 augusti 2007

Efter ca,1,5 timmes urblåsning var vi tillbaka till bussen, färden gick sedan över Höga kustenbron till Sollefteå där bowlinghallen väntade och en timmes kamp , vinnare blev efter att sekreterare Göran räknat resultaten ( mygel ?) Sten-Ove vilket vi alla fick höra under resan hem, Jag kan verkligen rekomendera ett besök på Ulvön har ni inte varit dit så gör en tur dit, ett toppenställe synd bara att surströmmingen var slut

6 kommentarer:

Anonym sa...

Strömmingen fanns här på Ärtvägen. Den var jättegod.

Nils-Erik sa...

Vaddå slut? Eller var det annat som grumlade synen? För det är ju ett av de bästa strömmingsåren och surströmmingen ska ju räcka. Jag tror att det här revygänget inte tål surströmming.

Anonym sa...

Ni ser ut att ha haft en härlig dag. Blir nästan sugen på att åka till Ulvön. De borde anställa dig som marknadsförare Birgitta!

Anonym sa...

Kära Nils-Erik nu ligger det till på det viset att tillverkningen av surströmming på ulvön bara är i liten upplaga dom som gör den säljer inte till nåra affärer utan bara därute på ön. och han som har burkar kvar hade stängt och åkt till England sa tanten på turistbyrån så det var INGET som grumlade synen (just då) och är det nått gänget tål så är det strömming så de så

Anonym sa...

Kul att se Ulvön igen. Länge sedan jag var dit nu men man ska kanske göra en tripp nästa sommar med svärfars så de oxå får se. Ni verkar iaf haft skoj och det var ju meningen antar jag. Roligt med utflykter ibland.
Ha det så gott !
Ps. F-n så svårt att kunna publicera här...vet inte vad jag gör för fel ibland =( Ds

Nils-Erik sa...

Kanske någon skulle ha upplyst de som bor på Ulvön när det är surströmmingssäsong så de inte lämnar landet istället för att göra affärer. Det låter som en dålig fars när de endast säljer på ön och åker utomlands under högsäsongen. Jag tror att ni tullade på tillbehören.