torsdag 31 januari 2008

Nu ni

Ja då var de dags, i kväll åker vi , flyget går 20.15 från frösön och en timme senare landar vi på arlanda och efter en god natts sömn( vilket jag inte tror riktigt på) så lyfter vi mot London, flyget går 09.10 och landar på Heathrow 11.00 ,där följer förhoppningsvis ett problemfritt sökande efter rätt utgång och rätt transferbuss till terminal 3 och plåtburken som ska föra oss till Miami. Starten är beräknad till 13.30 .Vi landar 18.20 Miamisktid vilket lär ska vara 00.20 svensk tid.
Om det går att logga in på våran blogg från overhere så ska vi försöka uppdatera den med jämna mellanrum, bilder får nog läggas till efter hemkomsten. Ha det så gott allihopa i vinterkylan det ska vi ha ( i solen och värmen ) Vi hörs.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ska titta in här och se hur har det. Jag önskar er underbara dagar där på Karibiska havet. Passa er för piraterna bara ;-)Här snöar det nu...men jag är nte det minsta avundsjuk...inte ett dugg...så de så..Nåja, lite då...*suck*
Ta hand om Er !!

Babsan sa...

Bild på ärtvägens blogg!!!

Anonym sa...

Hoppas Ni har det skönt i värmen. Komihåg att ha kepsen på knoppen Örjan bara =)) Väntar på kort från er nu bara. Det ska bli spännande att se hur ni har det.
Kramizar så länge från ett kallt Backe...-14 imorse fast strålande sol.Det blir säkert lite varmare fram på dagen...förhoppningsvis =)

Anonym sa...

Nä, nu får ni banne mig komma hem snart så man får höra och framförallt SE hur ni hade det =(
Är sååå nyfiken hi hi hi...
Hoppas Ni har det bra "over there" iaf.
Kramiz så länge !
// Karin

Anonym sa...

minnen från i somras inlagda på ärtvägensblogg!!!!!