tisdag 26 augusti 2008

Skolan har börjat

Då var det dags för skolstart. Andreas börjar i 6:an , tänk va fort tiden går , tycker inte det va länge sen som han va en liten pojk som skulle börja i första klass , nu har han blivit en lång kille som snart växt förbi sin mamma , och glädjande nog så tycker han att det är roligt att börja i 6:an. Det märks att ungarna blivit äldre , hörde för dan när dom satt och kolla på tv så frågade Andreas en kompis " har du träffat nån snygg tjej än " Va han svarade fick jag aldrig reda på :-)

På lördag blir det drag på silsjönäs , då ska jag va med på en munspelskurs på skolan där , ska bli kul , har alltid drömt om att kunna spela munspel men om det ska infrias vet man inte föräns efteråt .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Huvva ja, Tiden kryper inte längre fram...DEN RUSAR ! Det märker man nu när man måste höra vems farmor/mormor som ungarna har när man inte känner igen dem =/
Öva nu flitigt så kanske vi kommer och ger ett Idolbedömande på lördag ha ha ha...Har bara svårt att bestämma mig för vem jag ska vara. Om det blir Peter Swartling, Daniel Breitholtz eller Kishti Tomita...hmm..Återstår att se..
Kram så länge !

Anonym sa...

Ja du Karin , va nån av killarna ,ska bli intressant å se dej flintis hi hi hi